Naapuruustalo Pasila Vihreä huone

Maksimi henkilömäärä: 5
Varusteet: sohva, 2 nojatuolia, korituoli, pieni pöytä

Käytön jälkeen: Tiskien tiskaus ja kuivaus käsin tai koneessa, pöytäpintojen pyyhkiminen, lattian lakaisu/imurointi/pesu tarpeen mukaan. Roskien vienti. Siivoustarvikkeet ja roskapussit löytyvät siivouskomerosta, joka sijaitsee kokoushuone Nekussa (ns.isossa kokoushuoneessa).
Naapuruustalo Pasila on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, joka sijaitsee Itä-Pasilassa. Yksityishenkilöt ja yhdistykset voivat varata tiloja Kalliolan arvojen mukaiseen toimintaan. Tiloja varaavat eivät voi periä osallistujilta korvausta ryhmätoiminnasta.
Arkipäivisin klo 9-15 tiloihin pääsee ilman avainta. Muina aikoina oleviin varauksiin lainataan varauksen tekijälle avain 50 € käteispanttia vastaan. Soita ja sovi etukäteen, milloin tulet hakemaan ja palauttamaan avaimen.
Naapuruustalo Pasilan varattavissa olevat tilat ovat: Olohuone, liikuntasali, iso kokoushuone, sininen huone, vihreä huone ja punainen huone. Suosittelemme, että käyt tutustumassa tiloihin paikan päällä ennen varauksen tekemistä.
Naapuruustalo Pasilan keittiötä saa käyttää. Keittiössä on jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, uuni, keittolevy (kaapissa), astioita ja aterimia. Huomaathan tapahtumaa suunnitellessasi, että muut tilankäyttäjät voivat myös käyttää keittiötä samanaikaisesti. Lisäksi käytäthän vain itse tuomiasi ruokatarvikkeita.
Varauksen tekijä vastaa siitä, että kaikki käytetyt tilat ovat kunnossa seuraavia käyttäjiä varten. Astiat tiskataan joko käsin tai tiskikoneessa, roskat viedään, pinnat pyyhitään ja tarvittaessa lakaistaan/imuroidaan/mopataan.
Naapuruustalon tilat eivät valitettavasti ole esteettömät. Rappukäytävään johtaa luiska, mutta hissiin ei mahdu sähköpyörätuolilla. Naapuruustalon ovet on paloturvallisuussyistä suljettu ja oviaukossa on noin 5 cm korkeat kynnykset. Ovikello sijaitsee oven vieressä. Jos et saa ovea auki tai yllä ovikelloon, koputa oveen, niin tulemme auttamaan.
Naapuruustalon saniteettitiloissa on myös kahvallisilla korokkeilla varustettuja wc-istuimia, mutta wc-koppeihin ei mahdu pyörätuolilla.

Paikkojen lkm
5
Osoite
Asemapäällikönkatu 12 b, 5 krs.
00520 Helsinki
Varusteet
Langaton internet
Tuolit
Pöydät
Jääkaappi/pakastin
Kahvinkeitin
Vedenkeitin
Keittolevy
Mikro
Sähköliesi/uuni
Päivitetään varauksia