Naapuruustilojen olohuone

Olohuone (140m2) on kaikille avoin tila, josta löydät yhteiskeittiön, pöytä- ja sohvaryhmiä, yhteiskäyttöön tarkoitetun tietokoneen, lainattavan äänentoiston, valkokankaan ja tykin. Tilaan mahtuu mukavasti noin 30 henkeä. Tiloissa toimii myös yhteisöjääkaappi Keru. Olohuoneessa voit järjestää vaikkapa luentoja, rauhallisia musiikkitapahtumia, pelata lautapelejä tai leikkiä leluilla. Huomaathan, että tapahtumien aikana tilassa saattaa olla läpikulkua tai siellä saattaa viettää aikaa myös sellaiset kaupunkilaiset, jotka eivät osallistu tapahtumaasi.

Naapuruustilojen olohuone sijaitsee Kalliolan setlementtitalon P-kerroksessa. Sisäänkäynti on arkisin Sturenkadulta tai pääovista Kalliolanrinteen ja Sturenkadun risteyksestä, josta myös esteetön kulku ramppia pitkin. Naapuruustilat ovat auki samoin kuin setlementtitalo: ma-pe 8-20 & la-su 10-16 (huom. kesäaukioloajat)

Olohuoneen (noin 30 henkeä) voi vuokrata yksityiskäyttöön erityisesti viikonloppuisin klo 16 jälkeen hintaan 55 euroa/h. Kaikkien naapuruustilojen (30+60 henkeä) vuokrahinta on yleishyödyllisille yhteisöille 110e/h ja yrityksille 150e/h.

HUOM. Olemme siirtyneet naapuruustiloissa edullisiin vuokraushintoihin. Voittoa tavoittelemattomilla hinnoilla haluamme jatkaa järjestö- ja kansalaistoiminnan tukemista, jonka vuoksi Naapuruustilat on perustettu. Erityistarpeesta tarjoamme mahdollisuuksien mukaan maksutonta tilaa erityisesti neljännen sektorin toiminnalle.

Paikkojen lkm
30
Osoite
Sturenkatu 11
00510 Helsinki
Varusteet
Langaton internet
Tietokone
Päivitetään varauksia